Serviciul de Permise si Inmatriculari Neamt se va muta din mall-ul de la piata, cladire administrata de Locativserv, sustin surse din Prefectura Neamt, institutie in subordinea careia se afla acest serviciu.

Serviciul functioneaza in cladirea respectiva din anul 2009, insa conditiile oferite de administrator lasa de dorit atat pentru angajati cat si pentru cetatenii care se prezinta la ghisee. Lipseste aerul conditionat, iarna este frig in birouri, pe etajul pe care se afla ghiseele nu exista toalete, iar in unele incaperi sa infiltreaza apa.

Cum rezolvarea problemelor a intarziat sa apara, în urma cu mai bine de un an s-au inceput demersurile pentru gasirea unui alt loc si pana la urma s-a optat pentru Galleria, mall-ul de la 1Mai, unde se preconizeaza ca in aproximativ 6 luni va functiona Serviciul de Permise si Inmatriculari. Nu mai este nevoie decat de aprobare de la Bucuresti.

Ca si la mall-ul de la piata, la Galeria nu se va plati chirie ci doar utilitatile, precizeaza surse din prefectura, pentru tvmneamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Cu banii de pe amenzi întrun an ar construi propriu sediu dar e mai comod să plătești curentu și curățenia
    ADMIN:La permise și inmatriculari nu se dau amenzi

  2. Se stie deja ca presiunile au fost facute de Suculet, care detine 2 afaceri la Galeria. Iar de la piata vor veni 90% dintre firmele care au profil pliat pe inmatriculari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.