Sediul Serviciului Permise si Inmatriculari Neamț, se muta la sfarsitul acestei saptamani, anunta surse din Prefectura Neamt, institutie care raspunde de activitatea Serviciului. Dupa cum tvmneamt a anutat deja, mutarea era programata pentru a doua parte a lunii octombrie, insa termenul a fost devansat pentru inceputul lunii noiembrie. Prin urmare, vineri, 1 noiembrie, programul cu publicul va fi suspendat in vechiul loc (Mall-ul de la Piata Centrala) si va fi reluat luni, 4 noiembrie, in noul sediu, de la Mall Galleria (zona 1Mai),unde amenajarea spatiior de lucru a fost finalizata de peste o luna.

Mutarea este destul de complicata, intrucat va fi nevoie si de jandarmi, pentru ca vor fi transportate echipamente electronice care țin de STS, servere cu diferite informatii, sau documente cu caracter secret. De asemenea, trebuie mutat si utilajul cu care se confectioneaza placutele de inmatriculare, cu o greutate de aproape o tona. Pentru aceasta operatiune este nevoie si de o macara, atat pentru scoaterea mașinăriei din subsolul mall-ului primariei, cat si pentru amplasarea ei la etajul mall-ului Galeria.

Ca si in mall-ul de la Piata, Serviciul de Permise si Inmatriculari isi va plati doar utilitatile in noul sediu, găzduirea fiind gratis.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.