La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 62 de ani, din Horia, cu privire la faptul că, autori necunoscuți ar fi pătruns în locuința fiului său, de unde ar fisustras mai multe bunuri.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 5 noiembrie a.c., autori necunoscuți ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, din localitatea Horia, iar prin spargerea ferestrei de la ușa de acces în locuință, ar fipătruns în imobil, de unde ar fi sustras două smart watch-uri şi un televizor, prejudiciul total fiind estimat la suma de 5.500 lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 24 de ani, din Roman.

Cu ocazia cercetărilor efectuate bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părții vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Având în vedere materialul probatoriu administrat în cauză, la data de 09 noiembrie a.c., organele de cercetare penală din cadrul Secției de Poliției Rurală Dulcești, au dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a persoanei în cauză.

sursa: IPJ Neamț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.