Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat două persoane care ar fi sustras un telefon mobil dintr-un imobil. Cei în cauză au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

La data de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au identificat și reținut un tânăr de 19 ani și un bărbat de 32 de ani, ambii din Târgu-Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat că în noaptea de 10/11 iunie a.c. cei în cauză ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din Târgu-Neamț, locuit de o femeie de 63 de ani, de unde ar fi sustras un telefon mobil.

În baza probatoriului administrat în cauză, persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost reținute pentru 24 de ore.

Faţă de cele două persoane, la data de 14 iunie a.c., s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.