Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt si presedinte al CJ Neamt, refuza sa comenteze afirmatiile lui Liviu Dragnea, care a declarat duminica la un post TV ca 80% dintre liderii judeteni ai PSD ar fi controlati de SRI. „Cel mai infiltrat este PSD. Mă refer aici la conducerea partidului, cu o excepție, Gabi Firea, și 80% din liderii județeni. PSD e predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD e complice la jaful național care se întâmplă în România de aproape doi ani de zile, la tot acest dezastru economic și la viața din ce în ce tot mai rea pe care o au românii, la faptul că resursele noastre sunt drenate spre exterior”, a declarat Deagnea la Realitatea Plus.

Cum si Ionel Arsene este unul dintre liderii judeteni PSD, dar si membru in CEX PSD (adica face parte din conducerea partidului despre care Dragnea spune ca s-a predat total statului paralel) si ar putea fi vizat de acuzatiile fostului său șef de partid, tvmneamt i-a cerut un punct de vedere prin intermediul purtatorului sau de cuvant, Adrian Nita. Mai jos, captura cu mesajul trimis (și vazut de Niță) pe whatsapp. Mesajul a fost trimis luni, la ora 13.

Răspunsul lui Arsene nu a mai venit nici pana astazi, miercuri, la 48 de ore de la solicitarea transmisa de tvmneamt. Și tăcerea-i un răspuns, nu-i asa?

Întelegem ca Ionel Arsene e plecat cu treburile judetului prin Egipt si este foarte ocupat, dar la o chestiune asa de grava, ar fi meritat sa-si rapeasca macar 5 minute din programul istovitor al vizitei peste mări și țări și să clarifice lucrurile, poate vor sa stie si membrii PSD din Neamt daca Dragnea s-a referit si la liderul lor sau nu.

Amintim ca Arsene a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie, in 2017, iar cauza se judeca de peste 4 ani, procesul mergand din amanare in amanare. Pana astazi sunt aproximativ 35 de termene de judecata si nici un verdict. Mai mult, procesul se desfasoara cu usile inchise, adica fara accesul publicului sau al presei.

Vezi si

Dragnea aruncă în aer PSD! 80% din liderii județeni ar fi controlați de SRI. PSD, complice la jaful național

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.