Sindicatul Europol Neamt îl invita pe șeful Politiei Neamt la protestele de strada care incep de astazi, actiune denumita de sindicalisti, ”Rascoala polițiștilor”. Într-un apel public adresat conducerii IPJ Neamt, sindicalistii spun ca il asteapta in strada pe seful Politiei Neamt impreuna cu toti managerii din institutie, pentru a demonstra ca sunt alaturi de colegi, avand ocazia sa-si exprime nemultumirile si sa demonstreze ca nu raspund la comenzi politice.

Către IPJ Neamț
Domnule Inspector Șef, n-aș vrea să cred că sunteți mulțumit, că nu sunteți supărat, iritat, nervos din cauza bătăii de joc la care sunt supuși polițiștii în aceste vremuri de guvernare antipopor!
Simt că abia șteptați să ieșiți în stradă și să protestați pentru drepturile dumneavoastră și ale polițiștilor din subordine.
Sunteți bine-venit la protestele noastre!
Vă așteptăm să vă alăturați miilor de polițisti care vor protesta în zilele următoare!
Cu siguranță nu veți putea participa la toate!
Măcar la cel din fața sediilor partidelor politice să veniți!
E o șansă unică, profitați de ea!
Veți avea ocazia să protestați împotriva numirilor politice și a MAFIEI din poliție!
Puteți să-i aduceți la protest pe toți managerii din inspectorat.
Ar fi o dovadă de bună credință!
Dovediți-ne că intențiile domniilor voastre sunt bune, că nu răspundeți la comenzi politice și că vă pasă de polițiștii din subordine!
Dacă vreți ne legăm împreună cu lanțurile de picioare, să arătăm că polițiștii sunt uniți și că mangerul polițist este și el un luptător pentru drepturi.
Răsculați-vă, domnule inspector șef, sunați-i și pe ceilalți șefi de inspectorate de poliție din țară și chemați-i la luptă dreaptă! Uniți vom fi puternici! Cănărau Ioan, președinte!”, transmite Sindicatul Europol.
Incepand de astazi, sindicatele din Politie demareaza actiuni de strada de amploare, in fata Prefecturilor din mai multe judete, dar si la sedii ale partidelor politice. Pana astazi, sindicalistii au protestat in toata tara, aplicand avertismente in loc de amenzi.
Mai jos, un exemplu din judetul Neamt, cu un proces verbal intocmit pentru un sofer care nu a folosit corespunzator luminile de drum, acesta primins avertisment in loc de amenda.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.