O femeie in varsta de 61 de ani a fost salvata de la moarte vineri, de pompieri. Femeia a vrut sa se sinucida, aruncandu-se in canalul Bistritei, de la Vaduri, informeaza ISU Neamt:

Vineri, 30.06.2017, la ora 08:09, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că o persoană de sex feminin, în vârstă de 61 de ani s-a aruncat în canalul de fugă al râului Bistrița, în zona localității Vaduri. Pentru misiunea de căutare-salvare, au fost mobilizate următoarele forțe și mijloace: treisprezece pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială scafandri, două bărci și două ambulanțe SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.

Victima a fost salvată și predată în viață echipajului ambulanței SMURD, în vederea acordării primului ajutor medical calificat și transportului la spital.

Pompierii au mai intervenit si la doua incendii vineri si sambata, unul produs la Tibucani, iar altul in comuna Filipesti din judetul Bacau:

Vineri, 30.06.2017, la ora 11:22, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o autoutilitară, ce se deplasa pe teritoriul localității Davideni, comuna Țibucani. Pentru localizarea și stingerea incendiului, au fost mobilizate următoarele forțe și mijloace: un maistru militar și cinci subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț.

În urma evenimentului a ars autoutilitara, în proporție de 80%, marfa depozitată în compartimentul pentru transport, cca. 2 tone produse alimentare.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,conductor electric cu izolație deteriorată sau izolat necorespunzător”.

Sâmbătă, 01.07.2017, la ora 11:02, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la deşeuri vegetale şi un gard de lemn în satul Corneşti, comuna Filipeşti din judeţul Bacău. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.

În urma evenimentului au ars vegetaţia uscată depozitată lângă un gard şi cca. 10 ml din gardul de lemn.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.