Soarta pare sa-i fie potrivnica primarului Carabelea, atunci cand vine vorba de intalnirile sale cu cetatatenii din Piatra Neamt. Se pare ca primarul își doreste din tot sufletul sa faca asta, insa nu prea-i iese. Dupa esecul usturator al intalnirii cu cetatenii din cartierul Darmanesti la care nu a venit nimeni, decat primarul singur- singurel, Carabelea are parte de un nou esec, justificat de data asta, de vina fiind vremea rea.

Pe 20 septembrie, Carabelea anunta (pe facebook, normal) ca pe 22 septembrie, la ora 17, este dispus pentru o intalnire cu cetatenii din Precista si cu problemele lor. Un an de zile nu a avut timp sa identifice necazurile oamenilor provocate de proasta administrare, insa mai bine mai tarziu decat niciodata. ”După cum v-am obișnuit, continuăm seria întâlnirilor cu pietrenii. În această săptămână voi fi în cartierul Precista. Astfel, miercuri, 22 septembrie, de la ora 17:00, în zona locului de joacă din apropierea Restaurantului Laguna, vă aștept cu interes să discutăm despre problemele cartierului, dar și să găsim împreună soluțiile. Ne vedem acolo!”, scria primarul in bula lui de pe facebook.

In ziua in care trebuia sa aiba loc intalnirea, primarul anunta ca… ghinion: ”Din cauza ploii, am decis să reprogramăm întâlnirea de astăzi, din cartierul Precista, pentru ziua de luni, 27 septembrie, de la ora 17:00. Locul de întâlnire rămâne același

In aceeasi zi insa, dupa cateva ore, Carabelea se razgandeste si anunta ca se schimba modificarea, bulversand total pe ce cetatenii care-i văd postarile de pe reteaua lui Zuckerberg: intalnirea are totusi loc. ”Deși am reprogramat întâlnirea din Precista din cauza vremii nefavorabile, din respect pentru cei la care informația ar fi ajuns mai greu, la ora 17:00 m-am aflat la locul stabilit. Și am constatat că mă așteptau câțiva pietreni dornici să poarte un dialog cu primarul”, scrie primarul de pe facebook, pe contul lui de facebook.

Și s-a dus in Precista, la intalnire. Ca sa fie mai convingator, a atasat si niste imagini, care-l infatiseaza in compania a 6 oameni. Tot din imagini, se mai observa ca vremea nu era deloc rea. Asa ca motivul amanarii intalnirii, pare sa fi fost cu totul altul. Dar poate ca la intalnirea reprogamata, daca nu va suferi noi amanari, pana la urma se vor prezenta macar vreo 8 pietreni, nu de alta, dar nu e frumos sa fie lasati musafirii singuri prin cartier.

Pentru catatenii din Precista, ramane valabila pe moment, o intalnire cu primarul, (re)programata de acesta pe 27 septembrie. ”Din cauza ploii, am decis să reprogramăm întâlnirea de astăzi, din cartierul Precista, pentru ziua de luni, 27 septembrie, de la ora 17:00. Locul de întâlnire rămâne același”, transmite Carabelea.

Prin urmare, urmariti contul de facebook al primarului, nu de alta, dar sa fiti la curent cu intalnirile si cu eventualele modificari de program.

Citeste si

Hai hui prin Dărmănești! Pe Carabelea l-a izbit realitatea în freză. Nu e ca pe Facebook

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.