Nu este nicio gluma. Aurelia Simionica va fi nevoita sa-l sustina pe Liviu Harbuz in campania electorala pentru primaria Piatra- Neamt. Rasturnarea de situatie vine dupa ce , la nivel central, s-a semnat un protocol intre PSD si UNPR, care prevede ca partidele semnatare sa aiba candidati unici pentru primarii si pentru consiliile locale. In Piatra- Neamt candidatul va fi Liviu Harbuz iar candidatura Aureliei Simionica din partea UNPR va fi retrasa, titreaza NEWS ALLERT.RO

Aceasta situatie, este cu atat mai surprinzatoare, cu cat in urma cu cateva zile Simionica si-a dat demisia din PSD unde detinea functia de presedinte al organizatiei din Piatra- Neamt, pentru a se muta la UNPR, unde i se promisese ca va fi desemnata candidatul acestui partid pentru functia de primar al orasului Piatra- Neamt, ceea ce s-a si intamplat imediat dupa pasul facut.

Ionut CORFU

sursa foto:news allert.ro

DISTRIBUIȚI

9 COMENTARII

  1. Protocolul semnat intre UNPR și PSD la nivel central ,, prevede ca partidele semnatare sa aiba candidati unici pentru primarii si pentru consiliile locale. -este clar! El trebuie aplicat!

  2. Aceasta alianta este normala si folositoare ambelor partide, ramane sa se faca unitate cu adevarat atat din partea PSD, cat si a UNPR. Uniti vom fi mai puternici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.