Actualizare: Vezi AICI CJ Neamț, sat fără câini? Mădălina Ciubotaru, acuzații grave: i-au fost furate documente din birou

Stirea initiala: Soc pe scena politica din Neamt. Vicepresedinta CJ Neamt, Madalina Ciubotaru (Pro Romania) a demisionat din functie astazi. Tvmneamt.ro a intrat in posesia demisiei, pe care se poate observa codul de bare cu care documentul a fost inregistrat la Registratura CJ Neamt, cu data de astazi. Din document mai reiese ca Madalina Ciubotaru elibereaza functia incepand cu data de astazi, 2 august 2021.

Contactata de tvmneamt.ro, Madalina Ciubotaru a negat ca si-ar fi dat demisia si a promis ca va formula un punct de vedere, insa pana la ora redactarii știrii, nu a fost transmis redactiei.

Ea sustine ca nici macar nu a fost astazi Neamt, fiind plecata din judet. Daca varianta ei se confirma, exista posibilitatea ca la un moment dat, sa i se fi cerut o demisie in alb, care a fost ulterior completata cu data de astazi si depusa la Registratura CJ Neamt, ceea ce ar putea cadea sub incidenta legii penale.

Madalina Ciubotaru a ajuns in functie in luna februarie 2021, dupa o intelegere cu PSD Neamt, alaturi de care Pro Romania formeaza o majoritate in CJ Neamt. Evident, intelegerea nu putea fi parafata decat de Ionel Arsene, insa a fost extrem de contestata de liderul Pro Romania Neamt, Liviu Harbuz.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Hai puiutu hai acasa, e mai bine la noi la Roznov, e grele acolo la “casa alba”.
    Strazile sunt pustii, parcul este gol fara spectacolele oferite in trecut de dumneavoastra, batranii de la camin sunt in depresie, noi tiganii ce sa mai zicem?
    Scumpa domnisoara, nu ne lasati singuri aici in RoZnov, nu avem nici cu cine juca un poker…

  2. Vai ce shoc! De parcă ar fi plecat M. Obama de la Casa Albă lăsându-și consortul cu menajera.
    Se prăbușește județul, nu alta. Așa cum s-a prăbușit grinda aia de la Tarcău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.