Actualizare stire: Vezi AICI! Stupefiant! Protecție socială în România: Tânără lăsată fără ajutor de handicap, pentru că… a împlinit 18 ani

Stirea initiala: Socant si absolut revoltator! O tanara dintr-o comuna de langa Piatra- Neamt a ramas fara ajutorul de handicap, dupa ce o comisie de la DGASPC a hotarat ca boala de care sufera de cand s-a nascut, s-a vindecat.

O nemernicie fara margini, medici fara suflet, o comisie condusa de un doctor care nu este la prima isprava de acest gen. Detalii, in cateva ore pe tvmneamt.ro, dupa ce vom obtine si un punct de vedere oficial de la DGASPC Neamt. Le vom transmite poza de mai jos si le vom cere sa ne spuna daca boala de care sufera tanara, pare sa se fi vindecat. Pentru ca asa au dat ei verdictul: ”Nu indeplineste prevederile legale de incadrare in grad de handicap”. Nici vorba. Afectiunea de care tanara sufera, nu se va vindeca niciodata, ba din contra, se agraveaza pe zi ce trece si presupune chinuri de imaginat, cu crize care ar doborî orice om normal. Si ei stiu asta, dar au ales sa o umileasca. Pe ea si pe mama ei. De la 8 ani, tanara a primit anual certificat de handicap. Acum, nemernicii din comisia DGASPC, au hotarat cu de la sine putere, ca fata nu mai are nevoie de ajutor. Revenim cu mai multe detalii si cu documente medicale care vor demonstra cat de găunos, perfid și inuman este sistemul de protectie sociala din România si din judetul Neamt, implicit.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.