Un sofer care mergea cu masina pe trei carari a fost observat si denuntat la 112. Un echipaj de politie l-a depistat si l-a oprit. S-a constatat ca avea alcoolemie de dosar penal, peste 0,4 la mie, anunta IPJ Neamt:

”În seara zilei de 14.09.2017, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați despre faptul că un autoturism se deplasează sinuos pe raza localităţii Iucşa.

Imediat un echipaj de poliție, aflat în serviciul de patrulare intercomunală, a identificat pe DC 81 autoturismul, al cărui conducător auto, un tânăr de 27 de ani, din Bozieni se afla sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe această cale, mulțumim participanților la trafic care ne sesizează aspecte, ce ar putea pune în primejdie viața tuturor celor care participă la circulația pe drumurile publice, evitând astfel producerea unor posibile evenimente tragice.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.