Un bărbat din Poiana Teiului a dat peste cap alcooltesterul polițiștilor. Acesta conducea cu o alcoolemie de peste 3,5 la mie în sânge (1,77 în aerul expirat). ”La data de 29 iunie a.c.., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul BDNE Bicaz, în timp ce desfășurau activități pe DN17 B, în afara localității Poiana Largului, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism.

Conducătorul auto, în vârstă de 35 de ani, din Poiana Teiului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, transmite IPJ Neamț.

Alți 4 bărbați s-au ales cu dosare penale în ultimele ore, pentru infracțiuni rutiere:

•La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 14:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat pe Drumul Județean 207A,  în localitatea Sagna, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Stănița,  având permisul reținut.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

•La data de 29 iunie a.c.., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat în localitatea Sagna, un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din Roman,  ce se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

•La aceeași dată, în jurul orei 18:50, polițiștii din cadrul SR-BDNE Roman au depistat pe Drumul Județean 207K, în localitatea Doljești, un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din Roman,  ce se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză  are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

•În noaptea de 30 iunie a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat în localitatea Borca, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din județul Suceava.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză  nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.