Actualizare- IPJ Neamț: În baza probatoriului administrat, la data de 24 mai a.c., bărbatul de 54 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Reamintim că, la data de 23 mai a.c., acesta a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, conducând un autoturism sub influența alcoolului, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Știrea inițială: Cu peste 2,7 la mie alcoolemie în sânge (1,35 în aerul expirat), conducea un bărbat pe o stradă din Târgu Neamț, la momentul la care a fost tras pe dreapta de polițiști înainte să provoace o nenorocire. De la 1,8 la mie în sânge se instalează simptomele comei alcoolice. ”La data de 23 mai a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat, pe strada Mihai Eminescu, din Târgu-Neamț, un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmite IPJ Neamț.

Câteva ore mai târziu, tot în Tg. Neamț, un alt bărbat a fost depistat la volan cu alcoolemie de dosar penal. ”La aceeași dată, în jurul orei 20:20,  polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat, pe Drumul Județean 155I, în localitatea Târgu-Neamț, un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din Petricani.

Deoarece bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, mai transmite IPJ Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.