Un bărbat din județul Alba a scăpat cu viață ca prin minune în această seară, după ce rămas prins sub capul tractor al camionului pe care îl conducea. Salvarea lui a fost chiar soția sa, aflată la sute de km distanță.

În timp ce se deplasa pe centura orașului Roman, bărbatul a sesizat o defecțiune la capul tractor, motiv pentru care a oprit în zona magazinului Kaufland. A intrat sub capul tractor după ce l-a ridicat cu un cric pneumatic de tip pernă, însă dispozitivul de ridicare a pierdut aer, capul tractor lăsându-se peste bărbat. Când și-a dat seama că nu mai poate ieși, iar camionul continua să se lase peste el pentru că dispozitivul pneumatic de ridicare pierdea aer, bărbatul a reușit mai mult pe bâjbâite să-și sune soția care era acasă în județul Alba. După ce și-a dat seama că viața soțului ei este în pericol iminent, femeia a alertat imediat autoritățile prin 112, la fața locului fiind trimis și un echipaj de pompieri de la Descarcerare, care l-a extras pe bărbat de sub camion la timp, înainte să se producă o tragedie. Din fericire, acesta s-a ales doar cu niște leziuni superificiale la mâini, refuzând transportul la spital. ”Prin apel la 112, în jurul orei 18:15 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment în urma căruia o persoană a rămas blocată sub un autotren staționat pe centura ocolitoare a municipiului Roman.

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare grea din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit un bărbat blocat sub capul tractor. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice aceștia au scos un bărbat de 38 de ani ce prezenta escoriații la nivelul membrelor superioare.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SAJ dar a refuzat transportul la spital”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.