În ziua de 18 septembrie , orele 23.00, Postul de Poliție Pipirig a fost sesizat despre faptul pe DN 159, pe raza comunei, că un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 25 ani din Botoșani, se afla sub influența alcoolului.

Tot duminica, alti doi soferi au fost depistati in timp ce conduceau dupa ce consumasera alcool

Loading...

In ziua de 18 septembrie , orele 19.40, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 5 Gârcina au depistat pe DJ 155 J, pe raza comunei Gârcina, un bărbat de 67 ani din Piatra Neamț care conducea o autoutilitară în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În ziua de 18 septembrie , orele 23.30, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 5 Gârcina au depistat pe DJ 155 G, pe raza comunei Bodești, un bărbat de 38 ani din comună care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Cei trei conducători auto sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Ba, da’ voi chiar nu ati invatat macar opt clase? Cum dracu v-a angajat asa?
    Ionut, taticule, tu intelegi ce-ai scris? Sa lasam la o parte ca DN159 nu exista-n Neamt, poate nici in Romania (de unde naiba atatea drumuri nationale). Zi-mi si mie care-i spilu’ cu cei trei soferi care sunt cercetati pentru ca unul, beat fiind, a intrat intr-un stalp din Pipirig?

LĂSAȚI UN MESAJ