Soferii care circula pe drumul judetean dintre Izvorul Muntelui si Durau, pot fi amendati, intrucat Axialul, cum este supranumit drumul, este inchis circulatiei publice.

La solicitarea tvmneamt.ro, Politia Rutiera Neamt a transmis astazi ca politistii nu au primit nicio notificare de la administratorul drumului, adica de la Consiliul Judetean Neamt, prin care sa se anunte ca drumul este deschis circulatiei publice, deci cei care se aventureaza pe traseul respectiv, sunt in afara legii si pot fi amendati.

Asta vine sa confirme informatiile publicate de tvmneamt.ro in articolul Axialul- o nouă falsă inaugurare, în scop strict electoral. Sau cum se aruncă în vânt, banii publici

Politia Neamt nici nu avea cum sa fie notificata asupra deschiderii drumului, pentru ca desi Axialul a fost inaugurat cu mare fast in campania electorala, drumul nu este nici pe departe finalizat, lucrarile fiind in toi, de aceea, la capetele lui inca exista indicatoarele care interzic accesul vehiculelor.

Asadar, daca tot au înghitit o gogoașă electorala marca Arsene- PSD (exact ca in cazul spitalului Covid de la Lețcani), soferii trebuie sa stie ca pot fi amendati daca circula pe drumul inaugurat, dar inchis circulatiei publice. Totodata, soferii trebuie sa mai stie ca in cazul unui accident rutier, Politia nu are competente, pentru ca Axialul nu este drum public, răspunderea cazand in sarcina administratorului drumului, adica CJ Neamt. Deci daca cineva va fi victima vreunui sofer neatent sau daca va ajunge in vreun sant din cauza lipsei elementelor de siguranta, va recupera pagubele dupa lungi procese prin instante, dupa ce se va judeca cu CJ Neamt.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Treaba asta se stia de ani de zile. Drumul respectiv face parte din parcul National Ceahlau si face care este arie protejata .Ati votat Arsenie , Arsenie aveti . O sa vedeti ce face baiatul asta in urmatorii ani 🙁

  2. Politia Rutiera Neamt are dreptate in acest caz de minciuna electorala dar intreb Politia Rutiera Neamt, DE CE NU ESTE ASA DE EXIGENTA SI CU BLOCARILE CIRCULATIEI PE DRUMURILE PUBLICE DIN P N DIN CAUZA PARCARILOR NOMINALE PE PARTEA CAROSABILA A DRUMURILOR SI STRAZILOR ,A PARCARILOR IN INTERSECTII ,IN CURBE , IN STATIILE TRANSPORTULUI PUBLIC DE CALATORI SI VA ANUNT CA TOT ORASUL P N ESTE DISTRUS PTR CIRCULATIE ,,,ALO POLITIA RUTIERA NEAMT UNDE ESTI ” SA VEZI CODUL RUTIER CALCAT IN PICIOARE IN MUN P N !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.