Medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire a soferului autoturismului implicat in accidentul de astazi dimineata, de pe strada Lamaitei din cartierul Maratei. VEZI STIREA AICI

El a suferit multiple fracturi, in special costale si a fost introdus imediat in sala de operatie, interventia chirurgicala fiind inca in desfasurare, insa, se pare ca sansele de supravietuire sunt minime. Barbatul are 33 de ani si este angajat la o firma de materiale de constructii, care are sediul in Galati, si puncte de lucru in mai multe judete, inclusiv in Neamt.

Alaturi de el, pe locul din dreapta fata, era sotia sa, in varsta de 30 de ani, care de asemenea a suferit mai multe fracturi costale, insa starea ei este stabila.

Celelalte doua victime, provin din autobuzul cu care a avut loc tamponarea si au suferit leziuni minore, fiind externate la scurt timp.

Accidentul este considerat a fi unul de munca, soferul fiind in drum spre serviciu si conducand masina firmei. Urmeaza ca in functie de evolutia starii soferului, ITM- Neamt sa inceapa o ancheta.

Ionut Corfu

nr 5 nr 6

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.