Presedintele PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, candidat la Camera Deputatilor, anunta solutiile propuse de PMP in fata crizei coronavirus care afecteaza economia romaneasca: ”Sprijinirea mediului de afaceri și salvarea locurilor de muncă”, este in sinteza programul anuntat de Gavrilescu.
Bogdan Gavrilescu: ”Dezvoltăm economia!  Criza coronavirus a închis sectoare întregi de activitate, multe firme au fost nevoite să își reducă activitatea, întreg mediul de afaceri se confruntă cu probleme care au condus în unele cazuri la faliment, disponibilizări sau măsuri de șomaj tehnic. De aceea, avem nevoie, cu atât mai mult, în acest context de un mediu economic stabil, de măsuri ferme pentru sprijinirea mediului de afaceri și salvarea locurilor de muncă. Întreaga piață a muncii a fost afectată, dar și remodelată: domenii întregi de activitate s-au prăbușit, iar altele au fost mutate în online.
Horeca are nevoie de o gură de oxigen. În acest sens, PMP propune eliminarea taxelor pentru spațiile în care își desfășoară activitatea hotelurile, restaurantele, cafenelele. PMP consideră că impozitul 0 pentru perioada 2020-2021, poate fi o soluție.
PMP a depus un proiect de lege pentru reducerea taxelor pentru personalul angajat în Horeca. De asemenea, găsim necesar să acordăm sprijin pentru firmele afectate de pandemie. De aceea, ne vom concentra pe reducerea taxării pe muncă și salarii competitive.
Reducerea fiscalității pe forța de muncă, oprirea exodul românilor în străinătate printr-o
ofertă de salarizare similară cu cea din UE, sunt masuri pe care PMP le va implementa dacă va ajunge la guvernare.
Reducerea birocrației, creșterea digitalizării și obținerea online a tuturor documentelor pentru deschiderea firmelor, scăderea fiscalității și digitalizarea economiei, toate acestea sunt măsuri care vin în sprijinul dezvoltării economiei României. Ne facem bine! Împreună mișcăm România, noi mișcăm Neamțul!”
tvmneamt.ro
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.