Dupa cum informam in articolul MISĂILĂ, LOVITURĂ PENTRU ROCOM CENTRAL. ȘTRANDUL AR PUTEA TRECE LA PRIMĂRIE. LA FEL ȘI CIMITIRELE DIN PIATRA- NEAMȚ, consilierul local ALDE, Catalin Misaila a elaborat un proiect de Hotarare de CL prin care strandul sa fie trecut in administrarea directa a primariei si contractul cu administratorul privat, Rocom Central, sa fie reziliat.

Pentru ca acest lucru sa poata fi pus in practica, este nevoie de votul consilierilor din majoritatea PNL-PMP. Joi, 26 octombrie la ora 15, are loc sedinta de CL. Haideti sa vedem daca administratia orasului voteaza dupa cum dicteaza opinia publica sau dupa cum dicteaza alte interese! Cu cat vor vota mai multi, cu atat mai reprezentativ va fi sondajul.

Ar trebui sa treaca strandul in administrarea Primariei Piatra Neamt?

Loading ... Loading ...

 

1 COMENTARIU

  1. Și așa sunt o armată de funcționari care unii ard gazul de pomană. Foarte multe activități pe care primăria ar trebui să le desfășoare nu au loc deoarece e plina de puturoși și piloși. Și nu mai pot face smenuri dacă administrează primăria. A sosit timpul să-și asume responsabilitatea și răspunderea aceasta gașcă de funcționari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.