SONDAJUL S-A ÎNCHEIAT. MULTUMIM CELOR CARE AU VOTAT!

DISTRIBUIȚI

16 COMENTARII

 1. DA, merita sa fie suspendat-demis, mai ales pentru vorbele spuse in particular D-lui Tariceanu care sunt de neadmis din partea unui presedinte, mi se pare foarte grav.

 2. Asta este o prostie credeti ca daca suspendati presedintele acum asta schimba ceva?
  Romania este o tara cazuta de cand a murit Ceaușescu de atunci toti ne fura tara.
  Ce vina are el acum ca înaintea lui au fost alti conducatori si au inceput razboaie si toate cele.
  Si credeti ca presedintele poate “sa taie si spanzure” de parca ar fi singurul care conduce si decide? Nu pentru ca sunt altii ij spatele lui care au putete mai mare cum ar fi senatul. El poate vrea sau nu sa faca ceva dar nu poate decide el de unul singur soarta poporului.
  Mai bine ar suspenda hotii care ne fura si toti inepții care nici nu au ce cauta la pytere care nu au nici macar o scoala, care nici macar nu au decenta de a se prezenta la locul de munca pentru cateva ore, care stau si dorm in putinele alea ore de munca si au salarii de mii de euro si pensii speciale!?!?!?!
  In timp ce altii mor de foame,de frig nu au unde sta, in timp ce altii lucreaza 30 40 de ani si la batranete au o pensie de nimic!
  Sau platesti atatea taxe si impozite pentru ce? Ca atunci cand te duci într-un spital sau la primarie sau alte instituții nu se uita nici cu “curul” la tine daca nu “impingi” ceva (bani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.