În cadrul unui discurs tinut astazi in Parlament, senatoarea Diana Șoșoacă a declarat că actuala coaliție de guvernare a predat întreaga economie românească către țările din Uniunea Europeană din cauza PNRR, motiv pentru care a cerut RO-Exit, adică ieșirea României din Uniunea Europeană. Ea a mai precizat Romania a semnat aderarea la UE in calitate de stat suveran, insa pe zi ce trece, se cedeaza tot mai multa suveranitate in fata UE.

Din ce in ce mai multi români vor sa iesim din Uniunea Europeana. De cand suntem in Uniunea Europeana, ne-am distrus. Nu pot să spun in aceste conditii, decât RO-Exit, dacă voi dati toata industria Uniunii Europene! Asta ati facut cu PNRR-ul. Dacă cedați tot ce mai are România în favoarea Uniunii Europene, eu nu pot decât să cer ieșirea din UE. Cât vreți să mai furați? Ați vândut tot din România pentru acest PNRR!”, a spus Diana Șoșoacă.

Senatoarea a mai spus că vânzarea Termocentralei Mintia reprezintă ”un furt pentru România” și a cerut ca cei vinovați să fie trași la răspundere pentru ca au tradat Romania si poporul roman.

Discursul integral, de la minutul 3:15

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.