Casa din Dobreni, în care în urmă cu peste 6 luni a fost ucisă cu sânge rece femeia de 36 de ani, a fost spartă.

Gabriela Bălan a fost ucisă în luna ianuarie 2024 de soțul ei, în vârstă de 67 de ani, în casa celor doi, din centrul comunei Dobreni, județul Neamț. Gabriela divorțase de soț pe fondul crizelor de gelozie și de violență ale acestuia, însă continua să locuiască cu el sub același acoperiș.

Astăzi, 1 iulie 2024, s-a descoperit că cineva ar fi intrat prin efracție în casa în care de atunci, nu mai locuiește nimeni. Potrivit IPJ Neamț, spargerea a fost anunțată de M.V., unul dintre frații femeii ucise. Acesta a reclamat că cineva ar fi intrat în casă, fapt confirmat în urma cercetărilor la fața locului. Conform surselor tvmneamt.ro, sigiliile aplicate de anchetatori după crimă, au fost găsite rupte, prin urmare, este clar că cineva a intrat în casă.

Deocamdată nu se știe sigur dacă lipsește sau nu ceva din casă, însă cert este că în urma cercetărilor, bunurile au fost găsite la locurile lor, ba au fost găsite chiar și sume de bani.

Poliția Neamț a confirmat pentru tvmneamt.ro că a avut loc o intrare prin efracție, însă la acest moment nu se poate confirma dacă spărgătorii au și furat ceva. Pentru a se stabili dacă lipsește ceva din casă, este necesară procedura audierii criminalului. Dar chiar și așa, faptul că în casă au fost găsite sume de bani, ridică și mai multe semne de întrebare în ceea ce privește intențiile reale ale spărgătorilor.

Având în vedere trecutul și anturajul (fost și prezent) al ucigașului, spargerea pare a fi destul de stranie. Dacă se confirmă că din casă nu lipsește mai nimic, rămâne întrebarea, ce căutau hoții? Spargerea pare și mai stranie, având în vedere că există o cameră de luat vederi pe un stâlp, pe domeniul public, chiar la intrarea în curtea casei. Cine și de ce ar fi riscat atât de mult, dacă nu s-a furat nimic din casă?

La aceste întrebări, urmează să răspundă anchetatorii. Cercetarea la fața locului a durat aproximativ 6 ore.

Detalii despre crima care a îngrozit o țară întreagă, în articolele de mai jos:

Crimă șocantă în Dobreni! Femeie ucisă cu cruzime de soțul ei cu 30 de ani mai mare

Ea este femeia ucisă de soț noaptea trecută la Dobreni. După ce i-a luat viața, criminalul i-a sunat rudele

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.