In  perioada urmatoare, mai multe familii norocoase vor primi o locuinta din fondul locativ al primariei pietrene. Luni, comisia de specialitate s-a intrunit pentru a stabili clasamentul cu punctajul intrunit de solicitantii locuintelor, care au indeplinit criteriile de acces.

Aurelia Simionica – Viceprimar Piatra Neamt

”Clasamentul va fi afisat la sediul Primariei intre 10 si 17 februarie, iar cei care au depus solicitari pentru o locuinta din fondul locativ, il pot vizualiza. In aceasta perioada, se pot depune si eventualele contestatii. Pe 18 februarie, comisia se va intruni din nou, pentru a analiza contestatiile, dupa care va fi definitivat clasamentul si lista beneficiarilor din fondul locativ”

Deocamdata, sunt disponibile in jur de 55 de unitati locative, pe strada Nufarului (in fostul camin de batrani) in cartierele Speranta, Darmanesti, Maratei, Valeni. Propunerile de repartitie vor fi inaintate in sedinta de Consiliul Local din februarie. Pietrenii care au depus dosare pentru obtinerea unei locuinte ANL din anii trecuti, trebuie sa-si actualizeze documentele, pana pe 16 februarie, procedura inceputa pe 8 ianuarie.  Potrivit autoritatilor locale, aceste actualizari sunt obligatorii in vederea stabilirii clasamentului cu ordinea de prioritati a solicitantilor de locuinte ANL destinate inchirierii. Urmeaza ca in perioada martie-aprilie, Primaria sa repartize unitatile locative ANL ramase libere ( cele mai multe in Speranta) in urma evacuarii celor care nu si-au achitat debitele sau dupa ce unii chiriasi au renuntat la contractul de inchiriere. In total, la nivelul municipiului Piatra Neamt sunt 1.545 de locuinte ANL si din fondul locativ al Primariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.