O femeie in varsta de 42 de ani din Piatra- Neamt a dat dovada de spirit civic ieri, 14 martie, cand a gasit o suma de bani in fata unui bancomat din oras pe care a predat-o imediat unei patrule de politie locala.

Astazi, banii au reintrat in posesia celui care i-a pierdut. Este vorba despre un batran de 89 de ani tot din Piatra- Neamt: ”Aparținătorul sumei de bani pierdută în cursul zilei de joi, 14 martie 2019, a reintrat în posesia acesteia. Este vorba despre o persoana în vârstă de 89 de ani, din Piatra Neamț, care a pierdut banii, imediat după ce și-a scos pensia de la bancomat. Bărbatul s-a prezentat la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, în cursul zilei de vineri, 15 martie și a reintrat în posesia sumei pierdute, pe baza unui proces verbal de predare – primire și a actelor de identitate prezentate.

Bancnotele au fost găsite pe jos, în fața unui ATM din Piatra Neamț, de către o femeie în vârstă de 42 de ani, tot din Piatra Neamț, care le-a și predat imediat unei patrule a Poliției Locale Piatra Neamț, ce se afla în zonă”, se precizeaza intr-un comunicat la Politie Locale Piatra- Neamt.

Foto cu momentul in care batranul si-a recuperat banii:

batran bani pol locala

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.