Apar primele semne de normalitate la Spitalul Judetean Neamt, dupa ce conducerea institutiei a fost preluata de Marius Ghinet. La propunerea acestuia, toate achizitiile facute de spital, vor fi facute publice pe site-ul institutiei, in primele 5 zile ale fiecarei luni, cu datele aferente lunii anterioare.

Astfel, informarile despre achizitii vor cuprinde tipul produsului/lucrarilor/serviciului achizitionat, modul in care s-a facut atribuirea, valoare contractului/achizitiei si denumirea operatorului economic (firmei) catre care se fac platile.

Spitalul Judetean Neamt devine astfel, una dintre cele mai transparente instituii din judetul Neamt in ceea ce priveste cheltuirea banilor publici, iar masura adoptata astazi la propunerea directorului Marius Ghinet, este o serioasa lovitura data ”baietilor destepti” din spital, dar si un important pas spre normalitate, avand in vedere ca in ultimii ani de zile, comunicarea la Spitalului Judetean a fost ca si inexistenta, tocmai pentru a se acoperi afaceri necurate. Totodata, prin decizia de astazi se inlatura si orice suspiciune privind actuala echipa manageriala, contestata vehement de carcotasi, imediat dupa instalare.

Propunerea directorului Marius Ghinet:

Hotararea Comitetului Director:

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.