Reincepe calvarul pentru pacientii din judetul Neamt care sufera de alte afectiuni medicale, decat Covid- 19. Spitalul Judetean Neamt a redevenit de ieri, ”spital Covid”, deci pacientii cu alte afectiuni vor sta din nou pe la usile spitalului din Roman sau vor plati servicii medicale la clinicile private. Anuntul a fost facut de prefectul George Lazar, intr-o conferinta de presa. ”Avem 170 de persoane internate în Spitalul Județean și 42 de persoane internate la Spitalul Bisericani. Sunt aproximativ 138 de suspecți în Spitalul Județean, motiv pentru care în acest moment, spitalul nu mai poate primi cazuri non-COVID spre tratament. A fost făcuta solicitare încă de sâmbătă ca Spitalul Județean Piatra Neamț să devină spital suport COVID în totalitate. Au fost acceptate operațiile programate pentru ziua de azi și mâine (n.red. 3 si 4 august). Începând de miercuri nu mai este acceptată nici o intervenție în spital, decât pentru cazurile COVID sau pentru urgențele majore care pun în pericol viața pacienților și nu pot fi transportate în alte unități medicale din județ”, a declarat George Lazar.

Spitalul a fost redeschis pentru mai putin de doua saptamani, undeva la mijlocul lunii iulie. Tot atunci, s-a aflat ca pe perioada in care a fost declarat ”spital Covid”, iar nemtenii credeau ca trebuie sa se trateze in alte spitale, de fapt, la Spitalul Judetean Neamt erau tratati pe ascuns zeci de pacienti cu alte afectiuni, fiind facute chiar si interventii chirurgicale. Desi tvmneamt.ro a dezvaluit intreaga situatie, totul a fost musamalizat. Nici pana astazi, nicio institutie nu a deschis o ancheta.

Detalii, in articolele de mai jos:

Cine și de ce a mințit? În Spitalul Județean Neamț NU au fost tratați doar pacienți Covid. Directorul Verzea: ”Au existat în multe din secțiile spitalului, și pacienți noncovid”

Au mințit un județ întreg. În Spitalul Județean Neamț s-au făcut chiar și intervenții chirurgicale pe pacienți noncovid

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Specific Spitalului judetean Neamt..”totul..se invarte popular vorbind.’si mai mult sistemului nostru de sanatate…cotizezi..40 ani..si nu primesti o äspirina’..cica social…de unde…social…is..salariile din sistem… si cu asta basta…Sa fiti sanatosi…!!!!!!!!!!!!!sa nu ajungeti niciodata in sistem !!!!!!!!!!!!!!!

  2. Specific Spitalului judetean Neamt..”totul..se invarte popular vorbind.’si mai mult sistemului nostru de sanatate…cotizezi..40 ani..si nu primesti o äspirina’..cica social…de unde…social…is..salariile din sistem… si cu asta basta…Sa fiti sanatosi…!!!!!!!!!!!!!sa nu ajungeti niciodata in sistem !!!!!!!!!!!!!!!
    SUNTEI CU CAPUL? aici COMENTEZ
    RUSINE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.