Un nou meci de fotbal în sală a fost organizat de Asociatia social culturala Piatra Neamt te iubesc. Dacă săptămâna trecută voluntarii asociației au jucat contra elevilor de la Liceul de Informatica, iata ca de aceasta data s-au confruntat amical desigur, cu elevii de la Colegiul National Calistrat Hogaş.

7

Echipa celor de la Calistrat Hogas este compusa din elevi de clasele IX- XII. Ei au terminat campionatul municipal pe licee, pe locul trei.
5
Acest lucru s-a văzut şi pe teren unde elevii au fost mult mai tehnici decât voluntarii, dar, din păcate au ratat foarte mult, acest lucru reflectându-se în scorul final, 3 la 1 în favoarea Piatra Neamt te iubesc. Victoria vine ca o alinare dupa ce, saptămâna trecută voluntarii au fost învinşi cu 8-5 de elevii de la liceul de informatică.

La finalul meciului, elevii de la Hogaş au primit diplome de participare de la directorul executiv al Asociației Piatra Neamț te iubesc

66

  Această serie de meciuri organizata de Asociatia Piatra Neamt te iubesc, vine ca o incurajare a miscarii şi a sportului în general, asociatia având în vedere să pună bazele unei competiții de fotbal în sală la nivel de oraş, în adevăratul sens al cuvântului.

Ionut CORFU

Capture 77 55 9 11 22 33 44 8 7 6 4 1 2 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.