Poliţiştii continuă cercetările faţă de cinci persoane sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

La data de 23 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tîrgu Neamţ au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Pângăraţi, care conducea un autoturism pe strada Mărăşeşti din Tîrgu-Neamţ.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 23 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au depistat pe strada Conţeşti din Girov un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din Girov.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 24 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sagna au depistat pe DJ 207 A, în localitatea Bîra un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Doljeşti.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 25 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat pe DC 92,  în localitatea Trifeşti, un autoturism condus de un tânăr, de 29 de ani, din Secuieni.

Poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere.

Faţă de acesta, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orelor 08.50, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat un romaşcan, de 46 de ani, care conducea un autoturism pe strada Griviţei din Roman.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.