Prefectul George Lazar își intareste pe zi ce trece oastea care îl sprijina pentru preluarea functiei de presedinte PNL Neamt. A venit si randul seniorilor din partid, sa-si anunte public optiunea pentru George Lazar- presedinte PNL Neamt.

Mircea Beloiu, consilier județean si Președinte al Organizației Pensionarilor și Vârstei a Treia a PNL Neamț, transmite ca ”Seniorii liberali sunt alături de echipa lui George Lazăr”. Beloiu considera ca Lazăr este cel mai potrivit pentru șefia PNL Neamt, pentru ca este tanar, echilibrat, om de echipa si are capacitatea de a reda increderea in clasa politica. ”O construcție de succes îmbină tinerețea și entuziasmul cu experiența. Iar noi, seniorii liberali, avem nu doar datoria, ci și obligația, să dăm credit tinerilor pregătiți și determinați.

George Lazăr, prefectul județului Neamț și secretar general al PNL, este un om echilibrat și un desăvârșit om de echipă. În perioada pandemiei a fost printre puținii care au ținut piept abuzurilor și nedreptăților. Departe de a-l fi îngenuncheat, provocările l-au călit. Asumat și hotărât, și-a manifestat sprijinul public pentru premierul Florin Cîțu.

Sunt doar câteva dintre argumentele care stau la baza deciziei seniorilor liberali nemțeni de a-l sprijini pentru funcția de președinte al PNL Neamț. Suntem convinși că, alături de Eugen Țapu-Nazare, actualul președinte interimar, George Lazăr va reuși să facă din PNL acea construcție solidă, capabilă să câștige alegerile, și să redea oamenilor încrederea în clasa politică”, transmite Mircea Beloiu.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.