In campania electorala din 2020, Andrei Carabelea a candidat (si a castigat) pentru fotoliul de primar, sub sloganul ”Solutia liberala pentru Piatra”. Numai ca ”solutia liberala” da semne ca este una complet gresita, pentru ca sirul de gafe facute de noul primar secondat de oamenii care îl îndrumă catre deciziile inepte, pare a fi fara sfarsit.

In ultimele zile, presa la locala a semnalat o serie de aberatii din ”Regulamentul de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică din municipiul Piatra Neamț”, elaborat de echipa primarului, girat de edil si inaintat de acesta spre aprobare Consiliului Local, Regulamentul fiind recent aprobat de forul legislativ local.

Vestea.net scoate la iveala inca o prevedere a Regulametului, care incalca orice logica si care pare a fi intocmita de oameni cu un nivel de pregatire de școală ajutătoare. Astfel, daca locuiesti in Piatra Neamt si ai primit o amenda de la o institutie administrativa locala, poti să platesti online, dar musai trebuie sa te duci cu documentul doveditor (chitanta) la organul care a aplicat-o. ”Pietrenii care au încălcat normele recent votatului Regulament de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică din municipiul Piatra Neamț pot plăti amenda primită și prin mijloace de plată online, doar că problema nu se oprește aici: contravenientul trebuie să predea tot el, direct sau prin poștă, O COPIE CU DOVADA PLĂȚII (adică o hârtie printată) la Primăria Piatra Neamț sau la Poliția Locală (în funcție de „organul amendator” unde este încadrat agentul constatator). Această reglementare expresă (a predării unei copii printate a unei plăți online) este prevăzută clar la art.27 al Regulamentului respectiv, votat în ședința din 27 mai, la propunerea Primarului Andrei Carabelea”, scrie vestea.net, atasand si paragraful din Regulament, unde tâmpenia este scrisa clar, negru pe alb:

Pentru postacii de serviciu care se chinuie de câteva zile să… continuarea articolului din vestea.net AICI

Ca răspuns la criticile venite din partea opiniei publice, privind Regulamentul, primarul Carabelea acuza presa ca ar avea intentii denigratoare la adresa sa. Intr-o postare de pe contul lui de facebook, plina de cacofonii și dezacorduri, Carabelea mai are un pic si invoca ”amestecul agenturilor străine”. Câteva exemple:

 

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.