Surpriza de proportii astazi la Sectia Cardiologie a Spitalului Judetean Neamt. La ora mesei de pranz, pacientii s-au trezit cu directorului spitalului, medicul Codrut Munteanu, asezandu-se la una dintre mese alaturi de ei si cerand si el o portie de mancare.

Pentru ca asa ceva nu prea s-a mai vazut pana acum la Spitalul Judetean Neamt, pozele din sala de mese au facut furori pe internet. Intr-o convorbire telefonica purtata cu reporterul tvmneamt.ro, Codrut Munteanu a lamurit misterul si a spus ca a facut un fel de control neanuntat, pentru a vedea daca alimentele gatite pentru pacienti respecta anumite standarde, asta dupa ce in ultimul timp, in spatiul public au aparut diverse speculatii privind calitatea si cantitatea alimentelor servite pacientilor.

‘Am ales masa de pranz pentru ca este cu ponderea cea mai mare in spital si este si cea mai importanta masa a zilei. Am vrut si eu sa mananc cu bolnavii, sa gust din mancare, asa cum ajunge ea la pacienti, in forma finala pe traseul dintre bucataria centrala si sala de mese. Nu a stiut absolut nimeni despre intentiile mele, tocmai pentru a exista elementul surpriza si pentru a vedea exact cum stau lucrurile, fara sa fie nimic aranjat. La ora 13 am convocat in biroul meu pe medicul epidemiolog Elena Apetroaiei, dumneaei fiind omul care tine in mână blocul alimentar, pe doamna ecnonomist Roxana Beca, cea care raspunde de managementul calitatii, pe Monica Stirbu, asistent manager si pe Teodora Lungu, assitenta coordonatoare din Policlinica. Nu le-am spus absolut nimic despre intentiile mele, si undeva in jurul orei 13:10 eram cu totii in sala de mese de la Cardiologie”, a declarat medicul Codrut Munteanu.

Acesta spune ca nu a gasit nimic in neregula nici cu alimentele nici cu modul de servire in ceea ce priveste normele de igiena, ba chiar a fost placut impresionat de modul in care se respecta toate conditiile, de la calitatea mancarii, la cantitate si pana la echipamentul de lucru al personalului.

Codrut Munteanu a mai declarat pentru tvmneamt.ro ca astfel de vizite neanuntate vor mai avea loc, tocmai pentru a descuraja orice tentativa de a se umbla la alimentele pacientilor, dar si pentru a descoperi la timp daca ceva este in neregula, eliminanad astfel zvonurile nefondate, aruncate in spatiul public.

Medicul Codrut Munteanu, un recunoscut chirurg endocrin, a devenit extrem de incomod pentru anumite cercuri de interese din Spitalul Judetean Neamt, imediat dupa preluarea functiei prin concurs in luna iulie 2018, acesta devenind tinta a numeroase incercari de denigrare, dupa ce a inceput sa faca ordine in cea mai mare unitate medicala din judet. Pana sa preia functia de la spitalul din Piatra- Neamt, el a fost directorul unuia dintre cele mai cunoscute spitale private din Romania, la Bucuresti.

In fiecare zi, la Spitalul Judetean se servesc in medie aproximativ 1.800 de portii de mancare pentru pacienti.

Ionut CORFU (sursa foto: facebook)

Loading...
DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Recomand domnului director sa mearga in sectia Nefrologie,sa vada tualete comune ,femei-barbati iar pacientii sunt programati ptr internare ,datorita lipsei de spatiu si paturi .

  2. Și la NEURO ATI,unde li se servește o zână chioara ,cu multe jigniri și scandal din partea șefei de secție!!! Care este bugetul alocat pt.3 mese/zi/pacient,tot 4.56 ron,nu?Jenant!!!

  3. Eram intamplator pe holul de la Cardiologie și am asistat la cea mai penibilă regie pentru a iesi ,,totul OK”.
    Asa ceva nu mai văzusem de la ,,Cântarea Romaniei”.
    ,,Ai grija cum pui tacîmurile!”
    Ai grija cum pui șervețele !”
    Ai grija cum pui mâncarea cu politicul !
    Fata puneti mănușile.aoleu da-i manusi ca nu poate servi fara!
    Si multe alte,,indicatii pretioase”.
    Mirosea a mancare de spital si a comunism.
    ADMIN: Sigur ai vazut asa ceva, daca o spui din spatele anonimatului. Esti al naibii de credibil

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.