Stadiul și programul lucrărilor de pe coridorul Traian – Decebal

Primăria Piatra Neamț: În săptămâna 11 – 15 martie continuă lucrările la proiectul de înlocuire a magistralei de apă, dar și cele pe partea de infrastructură rutieră, la proiectul de modernizare a culoarului de mobilitate Bd. Traian – Piața Mihail Kogălniceanu – Bd. Decebal.

Pe Bulevardul Traian constructorul amenajează trotuarele și rampele pentru persoanele cu dizabilități, pe partea stângă a sensului de mers către Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu”. Tot pe Bulevardul Traian se lucrează la refacerea stratului suport, pentru aducerea sa la starea inițială: în unele zone se reface placa de beton, iar în altele se toarnă material de umplutură bine compactat, conform soluțiilor stabilite în proiectul tehnic.

Pe Bulevardul Decebal, la intersecția cu străzile Independenței – Liliacului, săptămâna aceasta se montează două cămine pentru magistrala de apă. După finalizarea integrală a lucrărilor la proiectul noii aducțiuni de apă și în funcție de condițiile meteo, va începe reconfigurarea intersecțiilor de pe acest bulevard. Mai exact, intersecțiile de la Biserica Precista Nouă și cea cu străzile Independenței – Liliacului vor fi transformate în intersecții semaforizate. Tot de săptămâna viitoare, dacă temperaturile exterioare vor fi favorabile, vor începe reparații punctuale cu mixturi asfaltice.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.