Curtea de Conturi desfasoara la aceasta ora un control inopinat la Primaria Piatra- Neamt. Posibil sa fie vorba despre nereguli grave.

Surse din cadrul institutiei dau ca sigura aceasta informatie si spun ca inspectorii au venit neanuntati inca de dimineata cand au si inceput controlul.

Din unele informatii, in randul angajatilor din primarie este o oarecare ingrijorare cu privire la acest control si se fac fel de fel de supozitii pentru ca cel mai probabil cei de la Curtea de Conturi au venit tintiti asupra unor nereguli grave, altfel nu se explica de ce nu au mai putut amana controlul cateva zile pana trec alegerile locale.

Tot surse din Primaria Piatra- Neamt spun s-ar fi dat directive din partea lui Dragos Chitic, sa nu rasufle nicio informatie despre acest control. La ora redactarii, inspectorii se afla la etajul unde are biroul Dragos Chitic si nimeni nu intra si nu iese de pe palier, decat fuctionari care aduc actele cerute la control.

NOTA: Dintr-o eroare pe care o recunosc, in titlul articolului am scris inopinant in loc de forma corecta care este inopinat

Revenim.

Ionut CORFU

primaria-piatra-2

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Stire semnata de simpatizantul lui Harbuz. 🙂
    Vezi ca biroul lui Chitic e la etajul 1, in cladirea noua, nu in cea veche, a carei poza ai pus-o in stire!

  2. Pfff…stire de 2 lei. E normal sa vina în control înainte de schimbări de primari…la final de mandat sau cum vrei sa.i spui. A trecut o perioada…trebuie sa se verifice acte. Mi se pare perfect normal și de așteptat și dacă totul e transparent și în regula de ce sa ne facem griji și sa privim aceasta acțiune altfel decât una normala ? Sau comandata de cineva…sugerezi ca cineva are puteri de astea la Piatra Neamț? Proasta știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.