O postare făcută astăzi de un utilizator facebook, a băgat spaima în șoferii din Piatra Neamț și a dat naștere la tot felul de speculații si scenarii care de care mai fanteziste, dar și la diverse jigniri adresate autorităților.

O femeie spune că Poliția Rutieră din Piatra Neamț ar avea în dotare o dronă cu care monitorizează traficul rutier pe drumul național spre Bicaz, iar șoferii care încalcă regulile de circulație, ar fi trași pe dreapta de polițiști care stau ”la așteptare” în zona Sarata, fiind chiar suspendate permise de conducere, pe baza filmărilor/pozelor din dronă. Postarea a adunat destul de multe reacții, dar și comentarii. Unii dintre cei care comentează spun și ei (confirmă) că ar exista o dronă cu care poliția stă la pândă din aer.

Tvmneamt.ro a verificat informația la IPJ Neamț, iar insp. Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al Poliției Neamț, a negat astfel de zvonuri, dovedindu-se că totul este doar o știre falsă. Poliția Rutieră din Neamț nu are nicio dronă în dotare. ”Singurele drone suntem noi”, ne-a spus ironic, un ofițer de la Rutieră când l-am întrebat despre fabulațiile de pe internet.

I.C.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Exact când spun că nu au ceva dotări polițiștii, atunci au de toate și când sunt dovediți, nu mai știu cum să nege și să mintă.

  2. Din păcate politia rutiera romana a devenit vasalul guvernului stau la panda frecanusi mâinile ca vor mai face niște bani cu toate matrapazlacurile pe care le fac cică pentru siguranța rutiera numărul accidentelor acrescut atâta timp cât nu exista infrastructura asa va fi haos dar mai cu seama în jud neamt au tot felul de neinscriptionate mașini fără nr mai stau pur și simplu la vânătoare, iar vizavi de întrebarea cu droaie ce sa întâmplat la turturesti cu o săptămână în urma cea fost OZN de așteptau băieții la polivalentă, ne țin în suspans au mare nevoie de bani sant atâtea tururi la alegeri trebuie sa conducem cât mai preventiv ca nu știi din ce tufiș îți sare în fata cu amenda pregătită colegi fiți cu ochii în bord va doresc drumuri fai ne fără incidente

  3. Numai in tara comentati despre politie, dar in afara nubmai sunteti zmei! Cand va iau din trafic pe autostrada, in Germania neinscriptionatele nu mai sunteti tari in gura…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.