Un clip video foarte scurt cu imagini de pe o strada din Targu Neamt si cu fundal audio pe niste versuri haioase, circula de cateva zile pe retelele de socializare.

Locuitorii din Targu Neamt se plang de ani buni de zile de starea infrastructurii rutiere din oras, care in cea mai mare parte este dezastruoasa. Primarul Vasilica Harpa (PSD) nu pare deloc impresionat, asa ca acum cineva s-a gandit sa apeleze la o noua strategie. Clipuri video pe versuri cu rezonanta, asa cum este si cel despre care vorbim, versurile fiind adaptate pe o melodie celebra: ”Asculta ce-ti spun, cine sta in Targu Neamt este nebun/ Multe orase se plang slabii toti, primari ajung/ La noi asta nu se poate, primaru-i cu greutate/ Asculta ce-ti spun, cine sta in Targu Neamt este nebun’‘, suna vesurile care ar trebui sa-l trezeasca din adormire pe Vasilica Harpa, ”primar cu greutate” dupa cum spun cei care au conceput versurile, referindu-se cel mai probabil la pozele si concediile prin Dubai pe care le face alaturi de grei PSD, sau la intalnirile de taina in care se pune la cale schimbarea sefului IPJ Neamt.

”Strada din centrul orasului turistic Targu Neamt, pe unde circula mii de masini zilnic”, este descrierea clipului postat de un cont denumit Zen Master. Din imagini reiese ca strada care arata ca dupa un dezastru, este Aleea Tîrgului.

Ionut CORFU (sursa video: facebook- Zen Master)

Tag Neamt captura

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.