Razboiul declaratiilor intre vicepresedintele CJ Neamt, Ion Asaftei si primarul Dragos Chitic pe subiectul strazii Izvoare din Piatra- Neamt, a continuat astazi (16 martie) cu un nou episod, dupa cel din urma cu 3 saptamani. Asaftei a raspuns unei noi serii de acuzatii facute de Dragos Chitic intr-o sesiune de audiente online.

Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul ALDE Neamt, vicele CJ Neamt l-a invitat Chitic sa-si aduca aminte in ce stare era str. Izvoare cand a trecut din administrarea primariei in administrarea CJ Neamt si l-a acuzat ca-si ascunde nerealizarile din oras, atacand Consililul Judetean care a preluat strada de la primarie pentru a o include intr-un proiect de reabilitarea totala pe fonduri europene: ‘‘Observ ca CJ Neamt se afla in atentia domnului primar Dragos Chitic, dumnealui pornind o ofensiva electorala cu o apetenta demna pentru cauze mai bune desi are destule lucruri bune de facut pentru acest municipiu. Dar a ales aceasta cale a pierzaniei politice de a ataca CJ Neamt tocmai pentru a-si ascunde nerealizarile. A gasit asa un fel de supapa in CJ Neamt in care dă permanent, invocand in ultima audienta online aceeasi problematica legata de strada izvoare. Se vede ca domnul Chitic nu a mai calcat demult pe strada Izvoare pentru ca ar fi vazut ca asa cum am promis cetatenilor, str. Izvoare a fost plombata nu numai pana la iesire din oras ci pana la intersectia cu drumul judetean Girov- Roznov. Cred ca domnul Chitic uita starea deplorabila in care a predat aceasta strada catre CJ Neamt. I-as pune o singura intrebare, sa auda si cetatenii din Piatra- Neamt: Era strada Izvoare o coala de hartie cand a fost predata, si nu stiu eu?”, a declarat Asaftei.

Ii atraga atentia cu seriozitate si decenta, ca eu nu mint. Eu fac politica intre alb si negru, eu nu fac politica gri. La mine lucrurile sunt albe sau negre. Dumnealui am impresia ca se zbate intre cele doua situatii (…) Eu fac o politica corecta. In consiliul judetean fac o politica corecta, in relatia cu cetatenii fac o politica corecta pentru ca este o forma de respect pentru oamenii care m-au trimis in asemenea foruri de conducere. Domnului Chitic, o spun cu scuzele de rigoare pentru cetateni, i-ar sta foarte bine ca atunci cand face asemenea acuzatii bazate pe minciuna mai ales, sa-si conecteze gura la creier”, a mai declarat Ion Asaftei.

Seful ALDE Neamt a tinut sa-i atraga atentia lui Dragos Chitic ca ar putea sa scoata ”din tolba de amintiri”, informatii despre cum a ajuns primar din viceprimar inainte sa fie ales in anul 2016. Asaftei a refuzat sa dezvolte afirmatia, insa a promis ca in urmatoarele iesiri publice va explica cu lux de amanunte ce a vrut sa spuna. Probabil ca va fi tot sub forma de raspuns la urmatoarea audienta online a lui Dragos Chitic.

Ionut CORFU

53738168_2196447640670137_1064576677322948608_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.