Ștrandul din Târgu Neamț este aproape de momentul finalizării lucrărilor, însă nu are cine să-l administreze, după cum reiese dintr-o declarație a primarului Daniel Harpa, făcută astăzi la Mesagerul de Neamț, în emisiunea ”Cafeaua de dimineață”, realizată de Valentin Bălănescu.

După recepția lucrărilor, ștrandul ar urma să ajungă la o firmă privată, pentru că nici primăria, nici firma primăriei care se ocupă de piață, nu poate să-l administreze. Ștrandul ar fi trebuit să fie terminat în vara anului 2022, însă termenul s-a prelungit. ”Vorbesc despre procedura de recepție a lucrărilor. După care, urmează licitație pentru a-l da în administrare la un privat, ștrandul, și partea de autorizare. Anul ăsta vom avea ștrand. Nu are cine să administreze. Primăria nu-și permite să administreze ștrandul. Că acolo avem și… pe lângă ștrand avem și acele topogane, apa este încălzită, avem trei spații comerciale, nu ai cum, tu, ca primărie, să administrezi. Legea nu-ți permite. Avem o singură societate, piața, care nu-și permite la momentul de față să administreze ștrandul”, a spus Daniel Harpa. ”Târgu Neamț este un șantier. Un șantier total”, a mai precizat edilul.

Rămâne de văzut dacă privatul care va prelua afacerea cu ștrandul, va găsi și o sursă de apă, având în vedere criza apei de la Târgu Neamț.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.