Suprefectul judetului Neamt, Iulian Jugan a fost demis din functie printr-o Hotarare de Guvern, adoptata in sedinta de Guvern de astazi.

In locul sau a fost numit Doru Ungureanu (foto).

Potrivit vestea.net, Ungureanu este angajat al DSVSA Neamt si vine pe functie pe filiera ALDE.

Demiterea lui Jugan nu este suprinzatoare, avand in vedere ca acesta este martor intr-un dosar in care Ionel Arsene este judecat pentru presupuse fapte de trafic de influenta. Si fostul prefect Vasile Panaite este martor in procesul lui Arsene, acesta fiind demis in urma cu aproximativ doua saptamani. Instanta i-a interzis lui Ionel Arsene sa ia legatura cu cei doi martori.

Extras din comunicatul Guvernului Romaniei privind proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în şedinţa din 4 aprilie 2018:

30.HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Neamț de către domnul Jugan Iulian

32.HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Neamț de către domnul Ungureanu Nicolae-Doru

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.