Statul roman pare sa nu aiba limite cand vine vorba de campania de vaccinare anti Covid. De aproape 2 ani, de cand a inceput circul cu atat de controversata pandemie, in Romania nu s-a investit niciun un leu in sistemul medical, iar medicamentele are vindeca boala, sunt ca si inexistente pentru guvernanti. In schimb, sume incredibil de mari, se cheltuie pe zeci de milioane de doze de vaccin, sau pe pomeni pentru a convinge populatia sa-si inoculeze serul experimental, care mai nou, are termenul de valabilitate prelungit din pix, cu inca 3 luni.

Asa a aparut si Loteria Vaccinarii, prin care sunt recompensati cei care accepta sa se vaccineze. Sumele aruncate in joc la Loteria Vaccinarii, sunt enorme si provin de la bugetul de stat, adica din taxele si impozitele platite si de cei 70% dintre romanii hăituiti, certati, denigrati si discriminati, pentru ca refuza vaccinul. Se acorda asadar saptamanal, un premiu de 100.000 de lei, 80 de premii a cate 10.000 de lei bucata, plus marele premiu de 1.000.0000 de lei. Pe site-ul Loteriei Romane, se arata ca in total sunt 1.139 de premii, suma finala pusa in joc de stat, ajungand la 15 milioane de lei, adica 3 milioane de euro. Asta inseamna ca intr-o luna de zile se pot cheltui peste 10 milioane de euro, in timp ce medicii ajunsi la limita disperarii, spun ca infrastructura in sistemul de Sanatate, este aceeasi ca in urma cu 40-50 de ani.

Loteria Vaccinării a fost transmisă live pe TVR, duminica seara, în jurul orei 20:50. S-a anunțat numărul care a câștigat premiul de 100.000 de lei și faptul că, următoarele 80, au obținut câte 10.000 de lei.

După extragere, site-ul Loteriei Române, www.loto.ro, a fost blocat câteva ore din cauza accesărilor simultane.

Numărul extras pentru marele premiu este 0 8  3  5  7  7

Numărul extras e numărul de ordine câștigător al marelui premiu. Cele 80 de premii a câte 10.000 lei vor fi atribuite conform regulamentului numerelor de ordine consecutive, începând cu numărul de ordine imediat următor celui extras ca și câștigător.

Premiile pot fi ridicate de către câștigători săptămânal pe baza prezentării actului de identitate, în intervalul marți-vineri, între orele 9,00-14,00 de la casieriile Loteriei Române, astfel: premiile în valoare de 100.000 de lei, 300.000 de lei, 500.000 de lei și 1.000.000 de lei de la sediul central al Loteriei Române, iar cele în valoare de 10.000 de lei de la sediile punctelor de lucru județene ale Loteriei Române. Revendicarea premiilor se poate face în termen de 30 de zile de la data extragerii.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.