“Sunteţi un partid de hoţi, de corupţi şi mafioţi”, “Ruşine, ruşine să vă fie”, “Ale, ale, o dorinţă sinceră, PSD la carceră”, “Ale, ale, dăm ciocan la PSD”, “ALDE şi PSD aceeaşi mizerie”, “UDMR, magyar PSD”. Acestea sunt doar cateva dintre scandarile cu care au fost intampinati mai multi parlamentari si lideri din PSD, miercuri seara (21 noiembrie) pe aeroportul din Oradea. Printre destinatarii scandarilor s-au aflat si senatorul PSD de Neamt Dan Manoliu, dar si senatoarea PSD de Neamt, Emilia Arcan. Mesajele deosebit de dure au fost adresate de un grup de peste 30 de protestatari adunati la usa aeroportului pentru a intampina delegatia PSD din care faceau parte si cei doi parlamentari de Neamt, venita cu avionul de la Bucuresti la Oradea pentru a participa la o manifestare in cadrul partidului, relateaza presa locala.

Cativa dintre cei apostrofati au dat declaratii reporterilor despre incident, insa senatorul Manoliu se vede pe imaginile de mai jos cum trage nervos dintr-o tigara, apoi urca spășit in autocarul tras exact langa usa de iesire a aeroportului pe care ar fi trebuit sa soseasca si Liviu Dragnea, el fiind persoanajul cel mai asteptat de protestatari.

Mai multe detalii depsre incidentul in care au fost implicati si cei doi senatori PSD de Neamt, AICI “Sunteţi un partid de hoţi, de corupţi şi mafioţi”: PSD-iştii din Capitală, aşteptaţi cu scandări de protestatari la Aeroportul din Oradea (FOTO / VIDEO)

Ionut CORFU (sursa video si foto: ebihoreanul.ro)

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.