Nemtenii pot beneficia de o noua promotie pusa la dispozitie de compania Perla Invest. Dupa colaborarea Mc Donalds Romania cu Perla Invest, prin care nemtenii au avut gratuitati la telegondola, strand si parcul zoologic, sezonul de toamna 2014 aduce o noua oferta destinata familiilor si in mod special copiilor. Cozla Kids Igloo este cel mai nou proiect Perla Invest. La 800 de metri altitudine s-a infiintat un loc de joaca pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani. Sub supravegherea personalului dedicat si instruit lucrului cu prichindeiii, copiii pot petrece o zi intreaga intr-un cadru aerisit, modern si bine utilat.Trambuline, jucarii gonflabile , badminton, toate intr-o suprafata generoasa de 800 mp , locatie care poate gazdui cel mult 60 de copii !
Pe parcursul lunilor octombrie – noiembrie, parintii care achita biletele de telegondola dus-intors cu valoarea de 40 de lei primesc un voucher, pe baza caruia copilul poate petrece o zi intreaga, ore nelimitate la locul de joaca, Cozla Kids Igloo
Cu ocazia inaugurarii, sambata, 4 octombrie, fiecare echipa formata dintr-un parinte si un copil au gratuitate la mersul cu telegondola. Ajunsi pe Platoul Cozla, prichindelul poate petrece timpul la noul loc de joaca din varful muntelui, iar restaurantul Popasul Haiducilor ofera fiecarui copil o ciocolata calda.
Restaurantul de pe platoul muntelui Cozla, Popasul Haiducilor, completeaza noua promotie cu o oferta destinata tot parintilor si prichindeilor care doresc sa petreaca timp impreuna intr-un mediu proprice.
Accesul la locul de joaca Cozla Kids Igloo se va face pe baza de voucher, pe care parintii il primesc de la casieria telegondolei, dupa achitarea biletelor.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.