Gelu Cracana este unul dintre cei mai impatimiti suporteri ai unei echipe de fotbal, asa dupa cum a aratat in nenumarate randuri. El surprinde din nou si si-a vopsit si gardul in galben- negru, culorile oficiale ale echipei de fotbal FC Cehlaul, echipa disparuta si reinviata sub numele de CSM Ceahlaul.

Gelu Cracana a inceput sa devina cunoscut dupa ce la inceputu anilor `90, si-a vopsit tot balconul apartamentului din cartierul Precista in aceleasi culori, pe care a adaugat si sigla FC Ceahlaul Piatra- Neamt.

El a fost in ultimii ani de existenta ai FC Cehalaul,  o persoana extrem de incomoda pentru ca a dezvaluit numeroase nereguli facute la club, care in cele din umra au dus la disparitia lui. Gelu Cracana a vorbit tot timpul fara rezerve despre dedesubturile financiare de la club si a indicat cu nume si prenume, oameni care au profitat de pe urma echipei de fotbal, aducand-o in cele din urma in faliment.

Cracana are si una dintre cele mai mari colectii de tricouri, poze si trofee, unele chiar de la inceputul functionarii FC Ceahlaul.

Pana la disparitia FC Ceahlaul, Cracana a fost timp de mai multi ani, ofiter de presa al clubului, apoi, in urma cu mai bine de un an, a devenit consilierul pesonal al lui Sorin Ouatu, primarul comunei Stefan cel Mare, locul de bastina al lui Gelu Cracana.

Pentru ca patima pentru fotbal si mai ales pentru Ceahlaul nu-i da deloc pace, ”nea Gelu” a vopsit ieri gardul locuintei din Stefan cel Mare, in galben-negru. Gardul are lungimea de 70 de metri si a fost vopsit integral.

Si mai mult, la etajul casei a amenajat intr-o camera si un muzeu al echipei si a declarat pentru tvmneamt.ro ca i-a spus sotiei sale, cand ii va veni timpul sa paraseasca aceasta lume, sa fie imbracat in echipamentul FC Ceahlaul si la picioare sa ii fie pusa o minge de fotbal.

Gelu Cracana se pregateste de un nou record mondial, record care va fi dedicat FC Ceahlaul si ne-a rugat sa nu dam detalii, pentru ca risca sa nu mai fie inregistrat ca atare. Surpiza este pregatita pentru 2018, cand se vor implini 100 de ani de la infiintarea clubului.

El a mai stabilit un record in urma cu 10 ani, cand a confectionat un tricou de aproape 500 de metri patrati, dedicat jucatorului Florin Axinia.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

 1. CSM Ceahlăul este înființat pe 22 iulie 2016. În 2018 noua entitate va împlini 2 ani! SC FC CEAHLĂUL SA a intrat în procedură de FALIMENT de pe 6 iunie 2016, iar pe 20 octombrie Tribunalul Neamț va pronunța cel mai probabil DECESUL OFICIAL.
  Nu mai DEZINFORMAȚI opinia publică…această nouă echipă nu are PALMARESUL, SIGLA ȘI CLULORILE vechii societăți este o CLONĂ!

 2. In 2018 CSM Ceahlăul va fi in liga a III-a dacă patronii se vor ține de cuvânt și vor susține echipa astfel încât să promoveze în fiecare an cate o categorie…
  Apropo TVM televizează meciurile noiii echipe CSM Ceahlăul în noul campionat?
  Măcar cele de pe teren propriu…pentru fanii de ” CARTON ” care își vopsesc balocoanele și gardurile și latră a pagubă pe la ușile televiziunilor!
  PATETICI!!!

 3. Care Ceahlăul? Ceahlăul e mort din vară…CSM-ul este o CLONĂ făcută să pentru fraieri, să se piardă urma datoriilor pe care oricum nu era nimeni fraier să le platească! Pe același TIPAR au dispărut U Cluj, Farul, Rapid, Petrolul, FC Bihor, Caransebeș ș.a în 2016!
  Acum sunt doar CLONE pentru suporteri slabi de înger ca nea Gelu sau ziariști slabi pregătiți car epun încă botu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.