În urma activităților informativ-operative au fost identificați autorii a 5 fapte de furt de acumulatori din autoturisme comise în noaptea de 19/20 mai 2017 în mun. Piatra Neamț, județul Neamț.

Astfel, lucrători din cadrul Compartimentului Furturi de și din Autoturisme din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, în ziua de 20.05.2017, în jurul orei 10,00, au organizat o acţiune, iar în zona unor societăți de colectare a fierului vechi din Cartierul Mărăței din Piatra Neamț, au fost observaţi un număr de trei tineri, care cărau cinci acumulatori auto.

La vederea lucrătorilor de poliţie, cei în cauză au abandonat bunurile lângă calea ferată şi au fugit peste podul canalului Bistriţa, în pădurea Cernegura. S-a stabilit că acumulatorii abandonaţi, provin din furturile reclamate.

În continuare se efectuează cercetări, în vederea depistării suspecților, care au fost recunoscuți de polițiști în timpul acțiunii, fiind cunoscuți cu astfel de fapte, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.