Un nou nume apare in carti pentru sefia Locativserv.

Pe surse, aflam ca dupa demisia de ieri a lui Gheorghe Caescu din fruntea Locativ, ALDE vine cu o propunere pentru scaunul de director al companiei.

Este vorba despre Iulian Luca(foto)- primvicepresedinte ALDE Neamt, care in conferinta de presa de ieri, a abordat subiectul Locativserv, fiind foarte critic la adresa activitatii dn ultimii ani a conducerii de acolo, atitutine care din cate se pare, nu a fost deloc intamplatoare.

Din informatiile noastre, propunerea a fost facuta in cadrul coalitiei PSD- PMP- ALDE, de catre Ioan Asaftei- copresedinte ALDE Neamt si vicepresedinte al CJ Neamt. Deja CV-ul lui Iulian Luca se afla pe masa viceprimarului Luminita Virlan, de aproape o saptamana.

Informatia despre aceasta propunere a fost confirmata de Luminita Virlan, care a fost rezervata in declaratii, urmand ca o hotarare in acest sens sa se ia in cadrul Consiliului de Administratie al Locativserv, avand in vedere ca mai exista cel putin inca doua nume in cursa pentru postul de director al companiei aflata in subordinea Primariei Piatra- Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.