Dupa ce a anuntat ca demisioneaza din functia de viceprimar si din cea de consilier local al municipiului Piatra Neamt pentru  ca nu mai vrea sa aiba de a face cu sistemul de care este foarte dezamagit, Constantin Teodorescu se razgandeste inca o data si anunta ca ramane in primarie, pe postul de consilier local.

El explica gestul, si spune in anuntul facut pe o retea de socializare ca revine asupra deciziei, doar din dorinta de a strica jocurile PSD si pentru ca modul acestui partid de a face politica, este unul bazat pe “blaturi” si pe “atacuri la persoana”.

Iata anuntul facut in urma cu cateva minute de fostul viceprimar:

” Și dacă tot vorbim de zvonuri, zvonaci și răspândaci, de câteva zile circulă peste tot o întrebare: rămâne Teodorescu în Consiliul Local ? Ei bine, DA. Astfel încât domnii PSD-iști să stea liniștiți că nu plec, asta datorită felului lor de a face politică, doar pe alinanțe în spatele ușilor închise, pe blaturi, pe atacuri la persoană. Așa încât la dorința lor de a face majorități prin diverse ”combinații” le răspund azi că trebuie să se calmeze un pic. Voi rămâne consilier local până la sfârșitul mandatului, rămân alături de colegii mei liberali cu care voi face echipă până la capăt.”

Ionut Corfu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.