700 de copii din Piatra-Neamț vor primi gratuit ghiozdane la inceputul acestui an scolar. Elevii din Piatra-Neamț care urmează cursurile ciclului primar și care provin din familii cu o situație materială dificilă vor beneficia și în acest an de sprijinul Primăriei Piatra-Neamț.
În ședința Consiliului Local din 31 august este supus aprobării un proiect de hotărâre prin care se alocă suma de 30.000 lei pentru achiziția de ghiozdane, pentru anul școlar 2018-2019.
”Consider că elevii care au o situație materială mai dificilă în familiile lor trebuie sprijiniți pentru a frecventa cursurile școlare. Începutul de an școlar este un moment care necesită un efort financiar din partea părinților, iar ajutorul acordat de municipalitate este binevenit.
Primăria Piatra-Neamț prin Direcția de Asistență Sociala a centralizat situațiile primite de la unitățile școlare și va achiziționa 700 de ghiozdane care vor fi oferite elevilor la începutul anului școlar 2018-2019. Măsura are și rolul de a preveni abandonul școlar încurajând elevii din familii cu dificultăți financiare să frecventeze cursurile școlare”, a declarat astazi intr-o conferinta de presa, primarul Dragos Chitic.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.