Sute de mii de nemţeni, pedepsiţi de conducerea PSD de la Consiliul Judeţean Neamţ

Comunicat de presă- PNL Neamț: Sute de mii de nemţeni au fost pedepsiţi, luni, de PSD Neamţ doar pentru faptul că trăiesc în localităţi conduse de primari liberali.

În cadrul şedinţei CJ Neamţ au fost alocate sume derizorii de bani pentru primăriile PNL în timp ce către primăriile PSD au fost direcţionate sume mult mai mari, disproporţionat cu numărul locuitorilor sau proiectele aflate în derulare.

Astfel, PSD a alocat pentru Piatra-Neamţ (cu o populaţie de aproape 80.000 locuitori) suma de 300.000 lei în timp ce primăriei PSD din Dobreni, localitate cu doar 1.700 locuitori, s-au dat 600.000 lei!

Şi municipiul Roman, cu peste 55.000 locuitori a primit tot 300.000 lei în timp ce la Pânceşti, comună cu 1.000 locuitori, s-au alocat 600.000 lei.

Într-un total dispreţ faţă de nemţeni, PSD a recompensat şi primarii care au trecut de partea lor. Este şi cazul primarului de la Roznov care a fost „premiat” cu 1.000.000 lei pentru că s-a înrolat în PSD.

De partea cealaltă, primarul comunei Borleşti a primit în bătaie de joc doar 50.000 lei, ca pedeapsă că a denunţat politica PSD şi a plecat din partid.

Noi, consilierii judeţeni ai PNL Neamţ denunţăm şi pe această cale traficul de influenţă flagrant pe care PSD Neamţ îl face, din nou, cu fondurile judeţului.

Preşedintele PSD Neamţ, Daniel Vasilică Harpa, trebuie să înţeleagă că aceşti bani nu sunt de acasă de la domnia sa sau de la camarila lui de partid!

Aceşti bani sunt din taxele şi impozitele nemţenilor şi trebuie să se întoarcă în mod echitabil către toate comunităţile din judeţ!

Fiecare localitate din Neamţ trebuie să primească fonduri pentru dezvoltare iar acest lucru trebuie să se întâmple în raport cu numărul de locuitori şi proiectele aflate în derulare, nu în funcţie de partidul din care face parte primarul!

Lupta politică trebuie să se desfăşoare fără a afecta nemţenii ori PSD tocmai asta face atunci când taie cinic din fondurile comunităţilor administrate de primari liberali! – Grupul consilierilor judeţeni PNL Neamţ

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Este o mare nedreptate si o dovada clara de abuz de putere din partea PSD Neamt faptul ca sute de mii de nemteni au fost pedepsiti prin alocarea inegala a fondurilor catre primariile conduse de primari liberali. Este inacceptabil ca banii cetatenilor sa fie cheltuiti in mod disproportionat in functie de culoarea politica a primarilor, in loc sa fie directionati echitabil catre toate comunitatile din judet. Este revoltator faptul ca primarii care au trecut de partea PSD au fost recompensati, in timp ce cei care au denuntat politica partidului si au parasit acesta au fost pedepsiti prin alocarea unor sume de bani infime. Aceste situatii demonstreaza un dispret total fata de nemteni si o lipsa de transparenta in utilizarea fondurilor publice. PSD Neamt trebuie sa realizeze ca banii provin din taxele si impozitele cetatenilor si ca acestia trebuie sa fie folositi in interesul comunitatii, nu in scopuri politice. Speram ca aceasta situatie sa se rezolve cat mai repede si ca toate localitatile din judet sa primeasca fonduri in mod echitabil, fara a fi afectate de luptele politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.