La data de 19 decembrie a.c., cei doi bărbați de 39, respectiv 48 de ani, din Vânători Neamț și Dumbrava Roșie, au fost prezentați de polițiști instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

În fapt, la data de 18 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, au efectuat două percheziții, pe raza localităților Vânători Neamț și Dumbrava Roșie, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din investigații a reieșit că, la data de 16 decembrie a.c., în timp ce se aflau pe o stradă din Tîrgu-Neamț, doi bărbați de 39, respectiv 48 de ani, ar fi deposedat, prin acte de violență, un bărbat de 52 de ani, de telefonul mobil, 4 sticle de băuturi alcoolice și 50 de lei.

Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat în proporție de 90%, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.