Doi tineri suspecti de talharie au fot retinuti miercuri la Roman. Acestia fac parte dintr-un grup de trei indivizi care ar fi talharit o persoana in plina strada, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În ziua de 09.08.2017, polițiștii specializați în investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au efectuat 3 percheziţii la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Roman au pus în aplicare trei mandate de perchiziție domiciliară pe raza municipiul Roman, pentru documentarea activității infracționale.

Acţiunea vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, toți din Roman, care în noaptea 02/03.08.2017 au acostat persoana vătămată și au deposedat-o de un telefon mobil prin folosirea violenței. În urma finalizării activităților operative, doi dintre acești tineri au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Activitățile au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.